Norge

ja Norgeresan blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. vi åkte till arboga på torsdagen för att sova där, 2 timmar mindre resa. vid lunch begav vi oss mot Norge, resan som tog en halv evighet enligt mig. vi åkte till ett ställe där det skulle finnas camping... det visade sig vara en fotbollsplan? och verksamheten där såg ut att inte funnits på ett bra tag. så vi åkte en timme bort till en annan camping. en husvangscamping med ytterst seriösa människor. väl där så började det regna och vi hade presenningar med oss, smarta som vi var. vi satte oss i bilen en stund och väntade på att det skulle sluta regna. så upptäckte vi att presenningarna inte höll vad det lovade och tälten var blöta.. hm. så alles bror fick sova i bilen medans vi hade dubbla presenningar på tältet. stenhårt och varmt var det men vi överlevde.
dagen efter bestämde vi oss för att åka runt lite, vi kom till en mysig liten by och handlade lite frukost sedan åkte vi till Fredrikstad. det visade sig vara värsta feststaden och eftersom ingen ville tälta något mer så tog vi in på hotel. festade en dag och gick runt den andra dagen. sen åkte vi hem. lite kort berättat, bilder kommer senare :)

nu blir det att jobba 6 dagar i sträck, man hoppas väl på regn då ;) mest för att inte vara avundsjukt men för att det inte ska bli så varmt i butiken.

Kommentarer
Postat av: Felicia

http://www.youtube.com/watch?v=KyvEXrGRk7U där har du låten! :D mohehehe



När drar vi till Norgettttt dåååe?;);)

2011-07-18 @ 20:00:52
URL: http://felicilicious.blogspot.com/
Postat av: Felicia

Du ska få tre GRYMMA låååtar som man ba vill ööösa till!



http://www.youtube.com/watch?v=9OfbyNDiBKc&feature=player_embedded#at=141 - Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)



http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix)



http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI - Pitbull - Give Me Everything



FIFAAAAN gött :D

2011-07-19 @ 18:50:14
URL: http://felicilicious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback