Hakan i backen

Hittade en film som jag inte har lagt in. han är så söt! plutten.
 
 
ikväll blir det ridhusträning, skojigt! ska bli spännande och se Theo i action i ridhusmiljö. får se vad det blir för träning. ska nog köra mycket koncentration med störning och leka mycket tänkte jag. sen kanske det blir lite agility. måste ju få ordning på det där däcket... en platsliggning kanske man ska smyga in. jag har ju totalskippat den för att theo bara går upp, å inte förstått uppgiften. men nu när vi var på privatträning så sa faktiskt Linda att när Theo ligger på sin station så ligger han inte och vilar, han ligger platsliggning. såå jag kanske har fått det gratis nu :D när han vilar är när vi oxå pausar, och tex fikar och så.

Blandat prat

Igår var nog världens segaste dag, fy vad långtråkigt jag hade på jobbet. Och inte nog med det så åkte jag hem till mamma och skulle sova där för hon är bortrest. Så tog Alle nästan 2 timmar på sig att komma hem. Ingen dator och inge TV, katten sov. tur att jag i alla fall hade mobilen :)
 
Imorgon blir det privatkurs med Theo. Väldigt kul ska det bli. På söndag åker vi nog till klubben, dags att damma av agilitybenen på Theo och mig såklart! Ska nöta däcket som en galning och få honom att älska det hindret och sedan lite avdammning av slalomet och några balanshinder.
 
Annars händer det inget speciellt i mitt liv. Försöker börja kolla efter bra kelpiekombos. Några har redan gått i stöpet :/ Har i alla fall några som jag ska kika närmare på. Jag tycker bara det är lite jobbigt att höra av mig till helt främmande folk. Tur att man har något gemensamt i alla fall :D
 
Katten har vi inte hittat någon kattvakt till. Mamma har ju honom nu men bara tillfälligt då hon är allergisk. Varenda en är ju allergisk...
 
Förresten var det länge sedan jag la upp någon träningsfilm på youtube. Har inte haft tid att träna och sedan tappade jag och jenny lite träningslust efter Eva Bodfältkursen haha. Det kändes som att allt vi hade gjort var fel och att börja om på nytt, javisst! men vart ska man börja?
I alla fall tränade vi koncentrationsträning med både Tilo och Theo. Tilo är asduktig och låter sig inte luras av mina ljud och rörelser jag ahr för mig. Rolig träning är det i alla fall och det gäller att vara fantasifull.
Theo trodde jag inte skulle klara av något då vi inte har tränat på något utav detta men han hajade ganska fort vad det var som gällde. Duktiga plutten!
 
Nu ska jag jobba klart dom här sista timmarna innan hemgång.
 
Tjing tjong!