Ingen träning

Det har känts jättekonstigt att inte träna på länge. Har varit upptagen varje helg med något. Som tex hundmässan. Var där från kvart i nio på morgonen till kvart över sex på kvällen. Tog massa bilder men mitt objektiv är inte för såna miljöer. Bilderna blev mörka eller suddiga och alldeles för utzoomat om jag ville ha mer ljus. 600 bilder åt skogen. Men så kan det vara :)

Imorgon är det julafton, då åker vi till Alles bror med familj och firar där. Sedan på juldagen bär det av direkt till Dalarna med mamma å fira med mormor och all släkt. Sen hem igen på annandagen. Jobbar torsdag-söndag. Sen är det ju nyår! Ser fram emot 2013 det ska bli ett bättre år har jag bestämt :)
Lägenheten är förresten klar att flytta in i. Vi har varit där å det är massa småfel, såklart, vad förväntar man sig av billig arbetskraft... Flyttar väl in efter nyår.

God jul!


Julklappar

Sitter på tunnelbanan på väg in till stan. Ska shoppa lite julklappar. Tycker faktiskt det är ganska tråkigt att handla det. Det är alltid svårt att veta vad man ska köpa och så är det världens hysteri på stan. Sen är det svårt att veta vem man ska köpa till.

Imorrn händer något roligare. Nämligen den årliga hundmässan! Så kul 😊kommer att vara där hela långa dagen från halv nio till kvällen. Ska försöka se någon annan tävling än bara lydnaden.

Igår var vi i Bromma blocks efter mitt jobb. Skulle kolla efter någon klapp till svärföräldrarna men hittade inget. Köpte istället massa gott te och kaffe till oss själva haha. Sen gick vi till Bromma zoo. Så jäkla stort! Dom har verkligen allt. Men lite dyrt tyckte jag att det var. Theo fick sig iaf en liten present. Inget ätbart förstås haha.
Ne nu ska jag hoppa av! Tjing!


Andra tävlingen avklarad

jahapp! Då var min andra förstadebut avklarad. Första gången jag körde agilityklass.
Känner mig så snygg och inte alls bajsnödigslikande när jag springer på banan ;)
 
vi har ju hetstränat däcket lite innan tävlingen och åkte dagen innan till klubben och tränade i 50 cm snö. ganska inte så lyckat :D han hoppade i alla fall men tyckte snön var lagom kul att pulsa fram i...
jag var livrädd att däcket skulle komma i båda klassern för då skulle vi vara körda. så var jag rädd att balansen skulle vara med. men jag hade bestämt att då skulle jag köra och "lura" upp honom ändå. för då skulle vi inte diska oss utan bara få 5 fel.
men när jag väl skulle gå banan kollar jag åt båda hållen och upptäcker att däcket inte är med. hoppar och skriker halvt av lycka och kramar om jenny. haha! jag hade ju en chans!
 
Var sjukt nervös innan hoppklassen och det var bra. jag fick lite extra push av mig själv och körde av bara h-vete. Slalomet är som det är och det ska vi träna på i vinter :) Vi klarade det i alla fall.
 
Hoppklass
 
Agilityklass
 
 
Summan av kardemumman då. I hoppklassen vet jag faktiskt inte varför han går ur tunneln när han nästan har gått in i den.. hmm.. en liten blick på domaren innan. Plus en till blick bortåt när jag stoppar honom efter en tunnel, lite extrasurrar men det gick trots allt bra. efterslalomet satsar jag allt och theo har ju ganska litet hindersug och att ta ut avståndet till mig är svårt, så visar jag skitdåligt på sista hinder samt försent. men 10 fel och ingen disk!! När jag kom upp på läktaren till min hejarklack så var det första jag sa "vad hände?!" med ett stort smile :)
 
i agilityklassen blir det mera missar och både jag och theo var trötta. Jag visar klart och tydligt att han ska springa in i fel tunnelingång och skriker sedan för full hals att han ska komma till mig, glöm det säger han och drar in för full sula :D jävligt snygg långbalans, är så nöjd med den då han har varit lite osäker på den. springer fint och hoppar framåt. halvmiss på gungbrädan men sedan går han på den och flyger så fint över den heela vägen. stolt jag blev då när han inte tog åt sig ett smack av att jag lurade upp honom på den där läskiga saken och springer fint upp på nästa balans :) en liten halvmiss till när han ska in i tunneln och något hinder. Struntar såklart i att visa upp våran snygga slalom då vi ändå är diskade, måste ju spara på hunden ;)
 
nu är tävlingssäsongen slut och nästa tävling är i mars/april. lång och bra tid att träna slalom och däcket med andra ord :)
 
 

I WANT MY MONEY, BITCH!

 

Blommor och skog

Dammade av gamla bettan.
 
 

Rally

Då var den andra tävlingen avklarad i rallylydnad! samling kvart i tio, skönt!
halvdålig information om var samligen skulle vara och att det skulle vara två grupper i nybörjarklass framkom inte.. men men. Jag hann gå banan i alla fall!
 
Helt coollugn var jag och Theo var lite ofukuserad.. tappade mycket i uppvärmningen men jag blev inte så nervös. Men helt plötsligt skulle jag in och så small det :D Herregud vad skakig jag var, inte bra.
När vi skulle in på "planen" så hade Theo för bråttom och jag backar varav han ser sig själv och allt annat i spegeln, haha! mycket intressant :D Lite pip och gnäll i början men sedan håller han fint fokus på en lång raksträcka. Nosar lite på någon skylt. De momenten jag hade problem med förra gången satt som en smäck! Läggandet var grymt! Ställandet något segt. Han reser sig upp på när han ska sitta still och jag ska gå runt honom, liten miss där... han har inga problem med det men han missuppfattade för att jag inte var tydlig nog. Jag kunde ha kört med omväntlockande så hade han suttit kvar. Well next time!
 
här är filmen :)
 
När jag gick banan skakade mina händer som skjutton och säkert flera minuter efteråt. Jag höll upp händerna framför mig efteråt och skrattade. Hur kan man bli så nervös? Jag brydde mig inte så mycket om publiken eller domarna, var nog mest nervös om vi skulle ta oss runt.
Till nästa gång så m å s t e jag blir nervös innan! Så jag kan släppa det väl när vi kör. Nästa helg är det agility och då vet jag att jag kommer bli nervös innan hahah. Måste saker som ska spela in.
 
Var på klubben igår och tränade på däcket, inga vidare framsteg tycker jag.. synd. Han hoppar 4 gånger av 5. Sen springer han under på sidan.... fattar inte varför?!?!? Har analyserat sönder det där jäkla hindret och kommer inte på något annat än att han tycker det är lite obehagligt att hoppa. Så jag hoppas hoppas hoppas att däcket inte kommer i båda klasserna. För är däcket med så diskar vi oss. Det är superhögt i largeklassen och jag kan inte "tvinga" honom att göra om det om han missar för att han kommer inte att hoppa det ändå. Kommer ju såklart att försöka få honom att hoppa det men om det inte går så kör vi bara :)
Slalomet kommer nog gå bra, bara att få honom att sakta in och vänta på mig. Gungbrädan kommer han att hoppa av men det blir bara 5 fel, det klarar vi oss på. Alla de andra balanshinderna tycker han är skitkul!
 
Nu är min lunch slut! Tjingeling!!