sommarcider

med smultron och kiwi. men det roligaste är att i innehållsförteckningen står det: kolsyrat vatten, päron och äppelvin, socker, äppeljuice, aromämnen och resten är oviktigt. Vart är smultrunen och kiwin då? haha jävla skit cider!
har lagat atkins mat (eller nära iaf). två kycklingfiléer i ugnen med massa kryddor. till det hackade jag sallad, gurka och tomat och tog ungefär 5 små bitar med fetaost till, så gott! och man känner sig fräsch och nyttig och inte sådär fullproppad med massa potatis och shit. nu är inte meningen att jag ska banta eller gå på någon diet överhuvud taget (även fast det behövs) utan för att det är skönt att äta nyttigt.
vill klaga på april-vädret som inte vill gå över. tur att april snart är slut. i helgen kanske vi ska åka till landet, får se.
och så stör jag mig på att jag tappat bort min nagelfil, har ett stort jack i en nagel som jag håller på att få panik på, iiihhh!
känner att jag måste gå och hälsa på keane och ava snart =/
den här såg god ut

nykterist!

så skönt att inte dricka. är inte ett dugg sugen. var hos mamma och hon hade en liten fest. den där whiskeyn som vi säljer här hemma dricker jag aldrig mer, fii fan! nej jag har fått nog av speciellt sprit. vin och älskade ölen slinker fortfarande ner.
nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska kanske se en film, dock ganska sent. men vi får se hur jag gör ;)
alle är ju trots allt på kryssning så det är fritt fram att spela galen! wiiihooo!!
cesar blev jätteglad när jag kom hem. vääldigt leksugen :D så söt! han leker så snällt med inga klor ute fast han kan bitas lite hårt men det är det värt :D myyskatt!
på morgonen när man vaknar så öppnar man balkongen och du springer han fort som tusan ut och sätter sig på balkongbordet och spanar på alla fåglar och människor.
bytte lite stil idag oxå. mamma förbjöd mig att använda den jackan jag hade på mig ( jag hatar den oxå) men jag har ju inte hittat någon vårjacka. så jag letade fram en kort skinjacka ur garderoben, satt väl ganska bra då.
nu har jag tröttnat på all musik som var "ny" för ett tag sedan. ge mig NYTT!
kent spelas ju i lurarna när man åker buss och tunnelbana. det kan aldrig bli gammalt! men partylåtarna lyssnar man i en vecka sen tröttnar man. en bra och rolig låt som är "ny" är denna: http://www.youtube.com/watch?v=k8F3UE9qFsg&feature=fvst
enjoy!

Hitler

så jävla stört!
en kvinna var piga hos rothschilds familj (en äcklig inavlad familj som har och hade stor makt) blev gravid med någon av i familjen och blev utskickad ur landet när dom fick reda på det, barnet hon hade i magen var hitler...
det var därför hitler hatade judar så mycket. rothschild har en tysk och judisk bakgrund.
btw så betyder Rothschild "röd skylt" haha, som grundaren av Roth bytte sitt namn till när han såg en röd skylt på ett kontor..

så det som hitler gjorde händer helt öppet just nu. sjukt hur han kunde manipulera så jäkla lätt, smart kille.
och att vi sitter här och hänger med bara.. hua!

fläskläpp

idag fick jag en fläskläpp på kemilektionen! det var en tjej som moppsa upp sig.. nejdå! linda hamnar aldrig i bråk =P jag råka klicka upp bläckpennen på läppen på nått jävla vis. och apropå det har jag en blåsa på tungan oxå!
det har nog inte hänt så mycket i veckan. vi var på bio premiär i onsdags och såg Clash of the titans.. svindålig! historian var bra om alla grekiska gudar Zeus och hit och dit men dom förstör så mycket med att göra film av det. sen kommer jga inte ihåg vilken dag det var, tror det var i tisdags så kom mamma hit och åt lite mat och tittade på cesar sen gick vi härifrån till medis (!) svinlångt. och när vi kom fram tog vi en öl (bra jobbat tyckte vi) sen kom Pia och sen gick vi till Ojojoj, jätte mysigt där med filtar och värmelampor.
jag vet att jag tar veckan baklänges men jag måste skirva medas jag kommer ihåg :D
i lör.... nu kom jag ju ihåg att det är förra veckan jag skriver om .. eller inte promenaden men mamma men bion iaf HAHA
förra lördagen då såg vi Kickass på bio, så jävla rolig men jävligt brutal! antingen gillar man den inte alls eller så älskar man den weeooo!
vill tillägga att kemi är skit svårt och jag fattar typ ingenting! bravo..! min lärare frågar tillomed mig om jag kommer klara det hahaha man känner sig motiverad! så i helgen ska jag råplugga kemi och geografi, fast kemin känns viktigare eftersom den är svårast jag jag ligger mest efter i den.
alle ska på kryssning på lördag, jag hatar och sova själv! kanske går till mamma och tröstar mig =P
en liten bild på cesar (som bara sover) bjuder jag på :D

tepåse

nej det använder jag inte idag, utan en teboll (?) vet inte om det heter så.
cesar verkar trivas här och det känns skönt. han är framåt och vääldigt gosig :D på morgonen smyger han in under täcket under min arm och lägger sig för att sova lite extra och få lite värme ;)
har prov imorgon i geologi... och alle har prov i någon iphonekurs som han inte ligger så bra till i men man får hoppas på det bästa!
mamma ska komma hit förhoppningsvis och vi ska laga lite mat och hon ska komma och titta på cesar oxå.
jag vill gå och hälsa på keane och ava också, undra om dom är skygga fortfarnade?
vill oxå nämna detta skumma aprilväder!

hare gött!

cesar

sitter i mitt knä just nu och halvsover, helt underbar! när han kom så gick han runt i ca 30 min och spanade och fann sig direkt. kelar som en galning och han har redan fått lite köttfärs från när vi handlade =P en riktig charmör! bild kommer sen när jag lånat kamera.

städat

vi städade hela lägenheten och soffan som galningar samma dag som missarna åkte. saknar dom så sjukt mycket, dom har kommit upp på katthemsidan men utan bild och info. så jag skickade en beskrivning till dem hihi. tittade på massa bilder och det gjorde ju saken värre puh!
men på lördag kommer cesar, ska bli spännande :D ska nog ta ut gräsmattan och bord och stolar på balkongen imorrn. göra lite vårfint. sen hoppas jag på att åka till ett plantage och köpa massa blommor, fick ju en blomlåda av snälla mormor!
just nu vill jag gå ut och bara vara, mysa lite med alle, typ äta en tapas. men tror de blir film eller något ist.
gå in och rösta på http://gemensamstyrka.se/vi bygger ett djurhem, själva. dom toppar listan just nu så vi får hoppas att dom vinner 100 000kr :D

harre bäst så länge!


nu är det inte meningen..

att detta ska vara någon dyster och klagoblogg. men man kan inte alltid styra hur man mår. och just nu är det funderande tider jag kan inte hindra mig själv från att tänka och göra massa dåliga saker.
när slutade dom bra tiderna? var det verkligen så bra som man minns..?

för övrigt så tröttnar jag på katterna mer och mer. såg igår en fet jävla reva i tepeten och ett antal klomärken från ava i väggen.. puh! fast jag vet att jag kommer sakna dom som fan när dom åker på torsdag huhu ='/

upp till skolan imorrn, natti natt!

...........

hade det inte varit skönt om någon för en gångs skull lyssnade och svarade när man försöker göra någoting fint för den. man står där med ett leende och frågar och frågar och frågar igen.. inget svar. blir irriterad och "skriker" vad vill du ha!? då får man svar. men hur gulligt är det? nä man känner sig sådär haft sugen på att vara hemma vissa dagar.
ska iaf till stan med alle, mamma och kolla på vårjacka, jeans och skor.. really need it! tyvärr så ville inte gud att jag skulle köpa den där underbara jackan på monki förut, intalar mig själv att den var säkert ful irl men hur kan den då vara slutsåld =P muu!
åå jag längtar tills man går där med tunna gympadojjer och en tunn jacka och mina fina nya sommar/vår väska. dom har börjat sopa bort allt grus på vägarna oxå :D alltid en skön känsla varje år.
vad tror du?

byeee

mommi

GRATTIS mamma =) som fyller år today *busvisslar*


vad sjunger han

K'NAAN – Take A Minute lyssna på spottan. vad säger han i början av låten? :D

Fireflies

mjahapp! sitter och rensar musik på spottan. blev väckt imorse av en motorsåg (?), nej det var lövblåsare som blåser bort allt grus och löv det blir så fint och vårit!
katterna vaknade fem, då känner man YES! så lite lagom trött är man på dem =P känner mig taskig som längtar efter cesar, då slipper vi hår i lägenheten som att det bodde 100 katter här och någon som röjer järnet precis när man gått och lagt sig.
det är sjukt hur man kan längta efter något så mycket och sedan vissa dagar speciellt när jag sitter inne och är trött så längtar jag inte lika mycket =P
nej men jag är trött på att hålla på och andas in massa katthår i näsan, nyser gör jag oxå. det hjälper inte ens om man damsugen 2 ggr om dagen. sopa gör jag 2-3 ggr om dagen och damsugen var tredje.. det borde vara rent!
idag ska vi flytta stora garderoben som av någon anledning har tagit så lång tid. vill få allt klart.
tvätta ska jag göra eftersom jag inte hann igår, var barnvakt (!) och sedan när jag kommer hem märker jag att en maskin inte har tvättat, så man kan säga att jag har tvättat en masikn på 3 timmar.
nyaste teorin ;)


take care!

center

sitter här med en stor burk center. alle fick för sig att fylla en liten hink av papper när vi var på willys i lördags. nyttigt och gott!
vaknade sent idag för jag var tvungen att kolla på pirates of carribean, at the worlds end... maah! depp e så snygg och stört skön i den filmen.. eller ja alla pirates filmer. "nobody moves.. i lost my brain"
jag kanske ska gå ner i tvättstugan snart om jag hör att den blir ledig, har två överfulla ikeapåsar med tvätt.



Bild

en bild kan ja bjuda på =)

eller två

Bloggen

mjahapp.. då har man skaffat blogg då. undra hur länge det varar =P
nu har jag inget mer att skriva om.. eller jag orkar inte

god natt =)