var fan tog sommaren vägen?

det är fan svinkallt ju!

nåja, imorse vaknade jag upp den en orange lugg.. mindre bra. har suttit i med blåshampo nu i 20 min, det blir nog bättre men håret måste torka helt för att man ska se hur allt blev.
köp inte den här
den är helt jävla värdelös och stannar av och vägrar bleka mer vid en viss tid. så stinker den ammoniak och blir pulvrig när man penslar på den, 1/10 i betyg. (ca:105 kr på H&M)

den här däremot:
är så jävla bra :D enkel att jobba med och luktar inte + att den färgar tills ditt hår blir vitt ;) 9/10 i betyg. (39 kr på ÖoB)

målade mina tånaglar igår oxå turkosa! har ingen kamera för tillfället =/ tappade den i publiken förra peace and love, den blev ganska trampad på och vägrar starta. men såhär fint blev det, fast på tånaglarna då =P

snart ska jag på kursuppstart, religion på distans. men idioterna har skrivit en adress o nått högt hus, hur fan ska jag vet vart i huset jag ska?! inte svarar dom heller när man ringer.. suck! får väl vimsa runt där och fråga halva världen som jobbar där.

nu är mitt hår torrt men jag är inte helt nöjd. ska nog köpa en ny hårfärg.. vart finns ÖB i sthlm ? :S

nu kom alle hem för att hämta grejer för att åka till landet, och säga hejdå till mig =)

hadet!

förra helgen :)


alo!

Hejhej!

Nu är det fredag igen och jag börjar en ny kurs idag. N-n-n-ice.

Igår slingade jag håret också, så nu är jag blond. Hihi. Använder lite silverschampo, men får se om det kanske åker i lite fler slingor imorrn.

Mamma och jag skulle egentligen ha fotats igår ju, men vi sköt upp det till nästa vecka. Jag vill ju vara fixad i håret om vi ska fotas, haha ;p

I helgen får vi la se vad som händer, Alle åker i alla fall ut till landet igen, men jag blir hemma med Cesar plutten :-) Anyway, snart Spanien ju! :D wiiiio, gött!

söndag

Japp, idag åker vi hem. Har varit en trevlig helg här.

Igår åkte vi runt på till lite olika affärer och kikade, åkte ut till Torsång och käkade glass, åkte hem och började laga mat, vi grillade - muuums! Drack lite öl och cider, lyssnade på musik, pratade, skrattade, spelade kort, cyklade in till centrum, tog nån öl och skrattade ännu mer. Haha. Jaduuu... ;p

Idag hände väl dock en mindre rolig grej, men sånt som händer. När det väl har hänt så har det väl hänt. What to do? Liksom.

Har i alla fall köpt lite blommor med mormor idag :D Hon är så söt och go min lilla mormor, så snäll.

Nää, vi hörs sen hörrni!

soool


Bilden är från förra helgen när Felicia var och hälsade på, då vi satt vid Nytorget och tog det lugnt i solen ;)

Nu är det soool igen, BRA! :D Fast här i Borlänge då hihi

Nu ska vi skynda iväg ut!

I Borlänge


Hallo hallo, nu var det ett tag sen jag skrev ;p Just nu är jag i alla fall i Borlänge, min hemstad. Vi åkte med mammas kompis hit, jag tog pendeln ända ut till Märsta för att sedan åka bil därifrån. Dryyygt att släpa på väskor på tuben och pendeln och grejer ;p Men men sånt är livet, haha, gick ju som sagt bra, är här nu! :) Mamma och jag åkte först hem till mormor, där bjöds det på supergod middag, fika, ostbricka och massa rödvin, mmmh underbart! Är sjukt mätt nu.

Just nu ligger jag i Felicias soffa och tar det lugnt, är någon värdelös film på tv haha... Felicia kom i alla fall efter några hundra timmar, haha, och hämtade mig hos mormor. Vi ska väl sova snart, så får vi se vad som händer imorgon. Vi kanske ska grilla :)


min champ(injon) hund!

Ja, när jag väl kommer köpa min valp. När jag har tid och råd villsäga. Hur ska jag kunna välja kennel? tänk om jag väljer första bästa valp som jag ser, nej usch så får det inte bli! tänk om det inte föds någon som jag vill ha och att dom på kenneln puschar på mig en valp som jag inte vill ha. haha såna tankar jag har! ett mycket stort problem :D
Nu säger ju alla att man inte ska gå efter utseende och jag tycket likaså, men vadå om den enda hanen som föds av den kull jag väntat på är vit? då kan jag ju inte välja den. och det handlar ju om utseende. speciellt jag som vill ställa ut. då hoppas man ju på att få en liten champion vappe som har mycket krut. vill ju bara inte gå och ställa ut! här ska tränas och tävlas. jag ska komma upp i elitlydnad med min framtida amstaff, de ni ;)
då kommer tankarna, tänk om jag får en segpropp som vissa amstaffs kan vara eller att den inte alls tycker lydnad är kul (fast det beror ju lite på hur man tränar).
hur mycket krav kan man egentligen ställa på en uppfödare? haha det känns som att den uppfödare som väljer mig kommer få en lyckligt lottad valp :D hur kaxigt lät det? ;):D


me like !


jag vill bara plocka en valp härifrån, nu!

sol

ja det var väl på tiden! fast det blåser lite.
idag ska vi hämta tillbaka cesar som varit hos Pia medans vi var på landet. han fick stanna lite extra så att dom hade tid att mysa med honom lite.

svarade på en annons igår :P en familj som behövde hjälp att passa sni hund, en rottis (kunde väl varit en bättre ras men men). typ som en delägare fast dom betalar allt, jag borde ju få betalt oxå! meheheh. nää men jag tror det är bra för mig och min hälsa. hoppas bara dom svarar och att jag inte fortsätter ha sådan otur med dessa hundar. fast jag har tackat nej oxå en gång. och de andra var redan "upptagna".
måste börja leta någe jobb på ett hunddagis eller liknande, skulle vara kul. plus skaffa sig mer referenser och erfarenheter. dessvärre måste man oftast ha någon utbildning, typ trimkurs.. suck! bajs på att trimma och klippa hund, sjukt tråkigt haha. jag ska ändå ha en korthårig sak.

tvättade i förrgår, fy fan vad mycket tvätt det var!! samlat på sig 2 extra veckor med tvätt för att man inte "orkade" och sköt upp det. tiden räckte inte till heller så ska tvätta resten på lördag.

och nästa helg kommer felicia :D:D eller jag har inte frågat men hon kunde inte komma den här helgen så då borde hon ju komma nästa. eller hur?

nu ska jag kika i frysen vad jag ska laga för mat. eller kanske linser? hm.. får se.

längtar man eller?



inte så snygg men ändå sommar!