Jobb

Jag har jobbat hela veckan och ska jobba imorrn också. idag ringde klockan 05:45, det är fan inte en mänsklig tid att gå upp på! jag genomled dagen på jobbet och det var fullt upp hela tiden. snacka om att man blir cola, kaffe och redbull-beroende av att jobba på en mack! :bigeyes:
det var i alla fall skönt att sluta relativt tidigt och inte som imorgon när jag slutar 22. nu hinner jag få lite sol :)

det var (nästan) tänkt att jag skulle gå på peace and love festivalen men jag hade inte fått någon biljett ännu. den lottades ut och så fick jag ingen, är lite lättad faktiskt.. hade massa jobb och en träff som jag bokat in för länge sedan, o det kommer ju fler festivaler :D

I förrgår så såg jag en kille komma med två kelpies över vägen och han gick förbi macken. jag stack ut huvudet genom luckan och vrålade "vart kommer dina hundar ifrån?!" haha asså snacka om NÖRD! som tur var stannade han och fikade och så växlade vi några ord, det var hans tjejs hundar så vi får väl se om jag kan hälsa på dom. ganska intressant hund, eller var man nu säger.. som jag vet ganska mycket om, kul!

Schäfer? :P


nu ska jag ut i solen och snart kommer alle hem. mina fötter värker och känns helt uppsvällda men jag orkar inte bry mig så mycket, ge mig lite sol!



Midsommar

i fredags styrde vi bilen mot arboga för att sedan åka 10 mil till, utanför Örebro. Där skulle vi tillbringa midsommar hos mammas kompis Lotta. Vi åt, skrattade, dansade, spelade brännboll, grillade, sjöng, lekte lekar, red, klappade katter och får. En riktigt rolig och trevlig midsommar med härliga människor. En kort sammanfattning bilderna får tala för resten.

Nu under veckan ska det bli supervarmt och fint väder, jag jobbade idag och ska även jobba imorrn. På lördag ska jag förhoppningsvis åka på forumträff med Theo som jag får låna (av världens snällaste människor).

världens största spenatblad?


alla får som kom springandes när jag kom in i hagen

liten bä

Äkta midsommarbild :D

avslut på en sång och dans

öl och spritkaret hos grannarna....

en suddig bild men den här ninen gick alltid lös tydligen

Gunnar

Pållen jag red, Rex


Nu ska jag sussa kudde för att vara pigg imorrn på jobbet, natti natt!

Just A Special Luck

efter lite letande hittade jag Theo min daghund, som egentligen heter Just A Special Luck stämmer bra in på honom :D
träffade honom idag i tunnelbanan, han blev helt överlycklig. hångelkalas som heter duga.
imorrn ses vi igen, då skall det tränas! sen ska jag jobba, dom ringde idag. ett mysigt pass från 14-22 ;)
men det blir bra det. sen i midsommar åker vi till arboga och sedan vidare till örebro för att fira. mysigt!


50 års kalas

i lördags fyllde min morbror 50 år.
dagen inleddes med att min morbror skulle köra tyngdlyftning, tror det kallas marklyft. han lyfte 5 kg över det svenska rekordet, helt galet! men strongt gjort av honom att göra det vid 50 bast. sedan fick vi övriga köra bänkpress. jag gjorde 1 press (?) på 25 kg haha :D sträckte mig till och med. och alle körde 60 kg :)
sen åt vi jätte god förrätt, på tallriken var det potatissallad, rostbiff, kallrökt lax, laxpaté, ägg, rom, avokado och skagenröra. när vi åt fick alla varsinn mustach, fanns 12 olika och det var tvång att ha på sig minst en. jag och alle klippte till en hitler mustach... :P
sen gick vi tips prommenad, frågorna handlade om min morbror :P så fikade vi och sjöng för min morbror.
efter det blev det lekar. vi blev indelade i 4 lag och första leken var skidor, när man är 5 stycken så kan man röra sig framåt. vårat lag "bästisarna" vann första omgången sedan kom vi 2a. lek 2 var en märklig men rolig lek :D man skulle ha en toaborste mellan benen och springa till den andra i sitt lag och sticka in toaborsten i toalettrullehålet som den andra personen hade mellan benen :D så kastade vi stövel, det var nog leken där många hade svårt att få iväg stöveln åt rätt håll. vi som hade lett hittills tappade massor av poäng. och sist blev det potatis tävlning, gamla klassikern när man springer med en sked i munnen o potatisen på.
kvällen avslutades med grillning och hårdrock på hög volym samt massa dans.
är lyckad och rolig kväll med andra ord.

det cyklade förbi en tax vid ett tillfälle oxå som jag var tvungen att fota
skidor

myror som gillar ketchup

lite bus...

För mycket

det är alldeles för mycket som händer nu i helgen. för det första är de SM hela helgen, i både lydnad och agility. kan inte gå någon dag. imorgon ska jag hjälpa till inför ett 50 års kalas, min morbror som fyller år. sen på kvällen kanske vi ska fira alles pappa som fyller år. på lördag är det MH i märsta från klockan 8 på morgonen. och klockan 12 börjar 50 års festen, vet inte hur jag ska hinna. alles pappa fyller år på lördagen och inget är bestämt när vi skall fira honom, så om vi ska fira honom på lördagen kan inte alle komma på 50 års festen, surt! och egentligen kan jag inte åka till MHt. på söndagen flyttar alles bror med barn och flickvän, från 10 på morgonen. som sagt väldigt mycket den här helgen. kunde inte allt vara nästa helg? så fick denna bli en hundhelg och nästa en festhelg :D
juste det är skyddstävling oxå, men den priorierar jag inte lika högt.

i förr går var jag barnvakt till mathilda :) det var mysigt! fast jag var inte själv. pappan till mathila har två barn med en annan tjej och ena dottern stannade kvar hemma och vi tittade på tv och åt massa gott. dagen efter åkte vi in till stan och jag köpte en kjol och massa nagelack. tyvärr var det nagelacket som jag ville ha slut så jag blev "arg" och köpte ett ljusturkost och ett orangerosa. lite surt att det var slut när jag ändå var i stan men men, jag ska ha det så jag får väl ta och åka in snart igen :P jag har förresten märkt att jag blivit lite besatt utav nagelack, eller ja naglar överhuvudtaget. på tunnelbanan kan jag sitta och kolla in andras naglar och oftast ryser jag utav obehag, frisk? men när jag har pengar ska jag köpa minst 10 olika nagelack, man kanske kan köpa online för att spara lite pengar:)

på onsdag ska jag träffa theo igen :) min plutt! jag ska med hans matte för ett rejält träningspass. både träna theo och träna matte. ska bli kul! inkallning och skvallerträning står på listan.

 

nu ska jag vara modig oxå och lägga ut en bild på mig :bigeyes: men gör den lite liten mohaha :D

jag som ville bleka tänderna innan sommaren kom men det är bara för plågsamt. dagen efter så ilar det i någon tand som sedan förflyttas till en annan från eftermiddagen till sent på kvällen. så blir jag på så dåligt humör, det enda som hjälper är att äta eller dricka konstigt nog. och det spelar ingen roll om det är iskallt eller jätte varmt. nåja, får nog plågas lite till innan jag ger mig. om jag jämför med de tänder jag inte blekt så har det klart gett skillnad. annars tappar man ju lusten att fortsätta. var fasktist så duktig att jag gick runt med sugrör dagen efter när jag skulle dricka. cola, te och kaffe är ingen hit för nyblekta tänder. inte för att jag dricker kaffe (tack och lov) men jag är teoman :P


Värme

Sommaren är här på riktigt. Stekheta dagar och jumma nätter. Att sitta inne nu är verkligen ingen hit. Men just nu håller jag på att tvättar och medans tvätten blir klar jag jag skurat kylen och diskat. Nu sitter jag här och äter mini chorizo + ett stekt ägg. Sen ska jag in till staden. När det är så här varmt så är jag en saftknarkare, just nu dricks det apelsen/mango, självklart från Bob saft :D
Har inte så mycket mer att skiva så det får bli lite bilder.




AJ!

jag har så jävla ont i mina fötter, känns som att dom ska sprängas. jobbade från 9 till 16 idag, världens stress! men det gick bra :) tog en 10 minuters rast innan tolv och slängde i mig en liten pizza, sen en timme innan jag slutade så tryckte jag i mig en korv, höll på att svimma innan haha. bra där ;) annars packade jag upp massa varor och hade sönder 4 naglar........ en tjej kom in idag med ljusgult nagellack precis som jag har letat efter. så jag var bara tvungen att fråga vart hon hade köpt det :D
fick annars lite dagar nu i sommar, men hade hoppats på mer :( sa i alla fall typ 5 gånger att dom skulle ringa mig om någon blev sjuk. hoppas (mohaha)!

alle tar sin student idag, han gick ut gymnasiet. nääj då :D usch vad jobbigt föresten att vistas i stan nu, ALLA tar studenten och kastar ölburkar. hm. sen kanske det påminner mig om att jag inte är klar ännu men den tanken förtränger vi!

lite pix

badad liten Theo

lite skvaller. jag ser helarg ut :D

happy face

tittut

Äntligen

det har inte fungerat att blogg på "min" dator sjukt länge. har haft massor att skriva om men mycket är glömt :D
vi har varit på landet och blivit myggbitna samt grillat, solat lite medans vi jobbat. sen har jag fått "fast" jobb som extrapersonal på Shell, känns super :D vet inte hur ofta jag kommer jobba men ska ta reda på det imorrn, jag vill jobba så mycket som möjligt.
i juli ska vi åka till Norge! vi ska tälta och vandra i fjordarna, spännande!

i helgen blir det att kika på tävling i farsta, tror det är lydnad.. eller var det skydd? :P

tyvärr har jag inga bilder på den här datorn, men lägger upp såfort blogg.se fungerar på andra datorn.
Theo har tagit sina första simtag :D sötnöten! tyvärr råkade alle trycka på fel knapp när han skulle filma :P
nästa helg blir det ett stort kelpie MH, minnet kommer nog ta slut på kameran :D annars då?
jo jag är så sjukt valpsugen, eller bara att jag vill ha en egen hund. fi fan vad allt ska ta tid. hur ska man kunna ha hund när man jobbar?? visst hunddagis eller dagmatte men det känns ändå lite kefft att man ska spendera tiden med hunden på morgonen och/eller på kvällen bara, hur kul är det? ännu värre blir det ju att en spännande parning skall ske i slutet av detta år eller början på nästa, iof är hanen inte vald.. men jag garanterar att det valet blir bra :D

här är lite filmer som jag inte lagt upp. Början till tricket "städa" med Theo


pass 2


i pass 2 så tar jag med leksaken men jag inser att jag gått för snabbt fram. jag har inte shejpat fram att han ska bära leksaken utan bara gripa den och släppa den. får väl vänta med klicket en millisekund efter varje gripande för annars blir han för frustrerad, det är då han börjar låta och tramsa runt. men det är så kul med en hund som fattar allt så snabbt. jag är glad att jag kunde vara med från början och "lära" honom shejping :D

här är en till film på en liten chihuahua som är så söt och egen. måste försöka filma henne när hon kissar nästa gång.. :D