Kryssning och träning

I fredags efter jobbet tog jag mina väskor och åkte mot slussen, där mötte jag upp kille + 26 andra personer. Kryssning, birka paradise stod på schemat. Vi klev på och väntade på att klockan skulle bli halv 6 så vi kunde gå till vår hytt. båten skulle åka 18.00 men åkte inte förrens halv åtta, pga stormen.
klockan 2 på natten ungefär så blev det riktig storm, alla på dansgolvet flög 5 meter åt vänster för att sedan kastas 5 meter till höger igen, glas ramlade från borden och vakterna verkade aningen nojiga. fick tillslut reda på att det blåste hela 32 m/s och att de skulle vända om det blev "farligt" (vad nu det innebar). Vi stannade i alla fall någonstans (?) över natten och vände hem igen vid 9 på morgonen. Så mellan 9-12 gungade båten av bara helvete igen, lagom mysigt.. var så trött att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna, men var tvungen för att det gungande så. Det var skönt att äntligen komma iland igen kan jag säga och det kommer dröja länge(!) tills jag kryssar igen :D men det var trevligt i alla fall, men lagom värt det haha

idag tränade jag med Jenny, planerna hade en tjock matta av is, nästan så man hade kunnat tagit med skridskorna ;)
det gick ganska bra tycker jag, ett lite halvmisslyckat fritt följ, där han tappade fokusen. och en halvmisslyckad dummy apportering, mitt fel totalt jag klickade för tidigt typ varje gång, men han var lite hetsig och höll inte i så värst länge, gick mycket bättre förra gången.

Ingångarna börjar se säkra ut tycker jag, ska jobba lite mer med stadgan bara, och göra mindre kloss! den är på tok för enkel för honom.


Hoppstå, där står vi nog lite still. Jag har börjat lagt på lite kommando men ibland snurrar han istället eller sätter sig ner. fuskar ibland och studsar. Ska köra mer med omvänt lockande för stået efter, och kanske röra mig lite innan hoppet.


Apporteringen, idag började jag träna lite grund för att han ska sitta kvar när jag kastar apporten, det gick bra, men skulle nog inte kedjat. Blev lite små hackigt.


Träapporten verkar han inte äcklas över så mycket längre, nu kan jag ge honom den och hjälper honom att hålla kvar den genom att backa. han är heller inte rädd att få den på tårna vilket är super!


Nu kommer jag bara kunna träna med Theo typ en gång i veckan. Har jobbat 1 (hel) vecka på nya jobbet, så är halvmosig på mornarna, börjar dock 12 men just nu i början orkar jag inte göra något annat. Så vi får träna på helgerna istället. Men helgen som kommer så ska vi fira min födelsedag och sedan åker jag iväg till Eskilstuna med jobbet.
Jobbet känns i alla fall bra att jobba på, mycket trevliga arbetskamrater som är lite halvgalna :D Dock är det segt just nu, få som kommer och shoppar. Så det är mycket dötid vilket gör att dagarna går långsamt. Men till våren så blir det mycket mer sägs det och det är ju skönt med en mjukstart =)

Filmer från 7 jan

Jag är speciellt nöjd med apporteringen, kolla hur han griper apporten när jag kastar den :D sen att jag kan ge honom träapporten och att han itne släpper, inte en fail :D
ingångarna med klossen börjar oxå se bra ut, han känns ganska säker där. ska nog börja med mindre kloss inne sen ute. han blir dock lite sne och otålig, får köra lite stadga =)
hoppstå, ja där har jag börjat lagt på kommando lite smått, men ibland när jag sa Stå så snurrade han haha :D
tror att hoppstå kommer vara lite som snurra, han kommer att bjuda på det när han inte vet vad man vill :P

idag var första gången på jobbet, på riktigt. i veckan händer inte så mycket, ska jobba och sedan på fredag drar vi på birkakryssning, massa folk som fyller år, inklusive jag då, fast nästa vecka :)

Träning

Spontantränade med Theo och Jenny igår. jenny fick dock inte träna så mycket då tiden mest gick åt att sätta fast mina agilitypinnar :D

Klossträningen tycker jag går bra ute, han har verkligen fattat det =) Ska nöta ingångar som tusan nu.

Apporteringen går super när han hämtar träapporten, han börjar bli säkrare. Vissa gripanden är oxå svinsnygga!
I hålla fast träningen har jag nog fastnat för ett sätt som gick bra sist. att hålla i med båda händerna så att han har ett fast grepp, sedan släpper jag medans han redan har ett hårt grepp och då klicker jag för det. omvända lockandet resuterar bara i massa tugg.

slalomen då, ja den gick åt helvete :D får nog skylla mig själv då jag inte har frishejpat så mycket ute med honom. och inte använt leksak i shejpingen. dock smygar jag in en leksak då och då i klicket och hittills har han inte regareat på det. ger ändå en godis efter vi har lekt =)


Imorrn blir det träning igen, ska skriva en plan =) slalompinnarna får nog stanna hemma tror jag haha

Filmer och sytanten på G

Nytt halsband till lille Theo ♥


(Alla kommentarer om träningen står i beskrivningen)
mitt nya projekt är att lära in slalom! ska använda mig av 2 x 2 metoden och jag tror det skall gå bra. har målat mina träpinnar jag införskaffat vita. min plan är att börja använda 2 portar ganska så snart i träningen så vi inte fastnar. problemet är lite löjligt men jag vill helst använda boll, får se om det fungerar att ha klickern med =)


http://www.youtube.com/user/psykoos


Fyra bilder bara

En liten nyårs promenad =)

Ett av de enorma vinglasen jag fick i julklapp, det når över ögonbrynen när man dricker :D