Underbar söndag

klockan 05:30 steg jag upp, väldigt bra för att vara jag :D
mötte upp jenny och vi begav oss mot farsta ridskola. båda två hade sovit dåligt och somnat sent så under dagen vi var på tävlingen skrattade vi åt allt. herrgud, folk måste ha hatat oss.
på eliten var den en tjej med sin BC som skulle göra sitt i grupp varav de ombes alla att gå och gömma sig, glad som attan går hon iväg och ler mot sina kompisar som sitter på läktaren och märker inte att hennes hund följer efter och går precis bredvid henne. tills de ska genom en dörr så snubblar hon lite på hunden och märker såklart att den följt efter henne. jag och jenny skrattar så vi dör i våra halsudkar och tårarna sprutar. japp det är sånt man kan ha roligt åt :D det blir ju såklart ännu värre när man inte får skratta heller haha

well Tilo var helt galen och totalt rastlös, pep och drog mot alla hundar. så vi gick på minipromenader men det hjälpte inte alls. så då drog vi till med budföring. tilo ääälskar budföring, fradgan sprutade om honom :D 5-6 skick sen var springet i benen liite bättre.

det började skitdåligt då en hund gick upp på platsliggningen och rusade fram till en annan och de lekte som tokar, den enda som låg kvar var tilo, och som tur var gick ingen fram till honom, vad arg jag hade blivit då! lite tumult och sedan fick det göras om, 10a där =)
kan väl summera med att jenny och tilo fick ett 1a pris med hela 182 poäng och LP 1 :D rejält avdrag på linförigheten då Jenny hade för kort koppel så det råkades dras åt sig så det "ryckte" i tilo, helt omedvetet såklart, jäkla skit :D domaren kom sedan fram till jenny och berättade att han gick superbra och att de hade fått mycket högre betyg om det inte hade hänt... well well :)


dagen i bilder

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh fina hästar! Haha nä fy nej ;D Det räcker med att gosa lite me dom :)

2012-03-13 @ 22:56:30
URL: http://www.emeliebriding.se
Postat av: Jenny

Usch usch, grimma på i hagen. Inte bra alls. ryserGrattis till LP1, duktigt jobbat Tilo med matte! :-)

2012-03-13 @ 23:34:56
URL: http://jennysnuzie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback