Pustar ut..

fii fan vad jag är bra.. :D två uppgifter inlämnade av tre. den sista ska jag göra i bilen på väg till landet. två prov av två klara. ena är ett klart godkänt sa läraren så hoppas på ett VG kanske ;) matteprovet gick sämre men kan nog, tror jag *peppar peppar* hoppas på ett G, det är ju ändå nationella som räknas så ett G gör inget. kommer inte våga titta på provet när jag får tillbaka det, usch!
jäklar vad skönt det känns att man jag gjort allt. eller ja nästan då. men den sista uppgiften är enkel, bara ens egna tankar. 
snart bär det som sagt av till landet igen, mys. fast har kollat vädret och det ska bli kallt och molnigt, mindre mysigt. men vad gör väl de men gott sällskap och varma kläder.

gick ut och gick igår för att rensa huvuet från massa skolarbeten och då passade jag på att plocka dom här fina

vitsipporna sov när jag tog dom



men här har de slagit ut

och neej jag har inte snott påskliljorna från någons rabatt :D juste hittade liljekonvaljer oxå, dom är så fiiina men dom har bara knoppar än så länge, hoppas dom inte dör innan dom slagit ut här hemma.

tar med mig kameran så kanske kommer hem med lite fina foton.. hoppas det ha växt någe i landet där vi planterade.

nä, nu ska jag packa!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja det var en del kelpisar faktiskt :) Fast mest såna som bara var där utan att tävla. Synd att du inte kunde komma, men hoppas helgen var super ändå ;)

2011-05-01 @ 22:00:38
URL: http://www.emeliebriding.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback